2017-08-12 604 瀏覽
好耐冇去過荃昌中心搵食,原來已經開左咁多食肆,有日本野,小食檔,米線等等。見到有間食all day breakfast,細細間舖,得6張枱,咁岩有位,所以入去試下。枱上面有點餐紙,自己有填選野食同飲品。我地要左egg benedit同carbonara,飲品揀左凍mocha同香蕉奶昔。egg benedit 既流心蛋唔夠流心,中間蛋黃有啲熟。荷蘭醬味道唔錯,唔會俾醋味蓋過。反而透明杯裝住既沙律菜有驚喜,菜新鮮,而且有芥辣味既柚子醋好開胃,好岩夏天食!煙肉煎得好香口,唔會太硬。Carbonara 意粉味道一般,忌廉唔夠,而且意粉太淋,冇口感。蒜蓉包應該焗左一段時間,因為已經唔脆,加上淋身。兩杯飲品配餐,只需半價就有。如果以原價四十幾蚊,呢個水準就唔值。
好耐冇去過荃昌中心搵食,原來已經開左咁多食肆
,有日本野,小食檔,米線等等。

枱上面有點餐紙,自己有填選野食同飲品

Egg benedit

Carbonara