因為要係呢幢大廈上堂嘅關係, lunch 嘅時候就唔想走黎走去, 就誤打誤撞就中咗入黎呢間茶餐廳食個LunchOrder: - 咖喱牛脷飯 $50 (+$3 熱飲)...一般到我都分唔出佢屬於新加坡咖喱、馬來西亞咖喱、日本咖喱定係印度咖喱...買相已經一般,啲咖喱汁係甜甜地, 唔辣, 食落無咩咖喱味, 白飯較為軟身, 牛脷好似係水煮完之後將啲咖喱汁放上面唔係一齊煮, 但都算爽口Atmosphere: 非常大, 大概有40~50張枱 (4人位計)...冷氣非常足夠, 自行搵位, 可搭枱, 自己出去埋單Overall comments: 除咗跟一般茶餐廳一樣上菜快, 食物水準確係一般
Order: