2020-10-27 591 瀏覽
❝新記芝士麵❞🟨尖沙咀🟨呢間分店既黃店最後28/10/2020 營業啦 ( •᷄⌓•᷅ )੨੨雖然佢仲有一間分店喺荃灣,但大家經過尖沙咀可以支持一下懲罰佢哋!!!鍾意食芝士嘅你地唔好錯過(*꒦ິ⌓꒦ີ)☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎🍝豬頸肉撈芝士汁芝士麵($50)一嚟就到見到好大Pat芝士醬喺面頭,見到都好開心!!(*๓´╰╯`๓)♡食落好香芝士味 好足料,豬頸肉都有六七塊左右偏淋既,唔算話好入味,雖然芝士醬好肥 中,不過豬頸肉搭配搭芝士醬就Perfect 唔會一達達撈唔到個公仔麵,食完成個面都唔會有漏, 唯一不足嘅就係佢嘅份量偏小, 價錢都小貴既😬😬不過都可以一試!▣ 美味度 𝟠/𝟙𝟘 ت☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎🥟蜜汁龍鬚芝士公仔麵($60)平時食開魷魚都係蒜味多,今次呢一款係甜味嘅 都算係第一次食🤣🤣食落甜甜地,有啲似糖醋排骨嗰種醬但我唔係幾鍾意呢個口味所以就覺得麻麻地( *_* )魷魚嘅份量都唔算話好多,所以如果就咁食我諗未必會好飽😬😬▣ 美味度 𝟞/𝟙𝟘 ت———————————🍊 地址〘新記芝士麵 (尖沙咀)尖沙咀金巴利道16-20號香檳大廈地下13-14號舖〙
❝新記芝士麵❞🟨尖沙咀🟨
雖然佢仲有一間分店喺荃灣,
但大家經過尖沙咀可以支持一下懲罰佢哋!!!
鍾意食芝士嘅你地唔好錯過(*꒦ິ⌓꒦ີ)

🍝豬頸肉撈芝士汁芝士麵($50)
一嚟就到見到好大Pat芝士醬喺面頭,
見到都好開心!!(*๓´╰╯`๓)♡
食落好香芝士味 好足料,豬頸肉都有六七塊左右
偏淋既,唔算話好入味,
雖然芝士醬好肥 中,不過豬頸肉搭配搭芝士醬就Perfect
唔會一達達撈唔到個公仔麵,

▣ 美味度 𝟠/𝟙𝟘 ت
🥟蜜汁龍鬚芝士公仔麵($60)
平時食開魷魚都係蒜味多,
今次呢一款係甜味嘅 都算係第一次食🤣🤣
食落甜甜地,有啲似糖醋排骨嗰種醬
但我唔係幾鍾意呢個口味所以就覺得麻麻地( *_* )
魷魚嘅份量都唔算話好多,
所以如果就咁食我諗未必會好飽😬😬
▣ 美味度 𝟞/𝟙𝟘 ت

———————————
🍊 地址〘新記芝士麵 (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道16-20號香檳大廈地下13-14號舖〙