2020-03-09 73 瀏覽
韓國菜都係本人經常掛念既菜式,無幾耐又會掛住同好想快啲食,今次就出去試燉雞,之前係Nene chicken, 安東奶奶都有食燉雞,每間感覺都好唔同,各有特色😊💕一開始會有碟前菜,有泡菜、芽菜同醃青瓜,酸辣開胃👅不過太餓食哂唔記得影🤣芝士燉雞好味道😋😋😋😋唔洗講,真係睇相都見到,啲芝士多到唔洗錢咁😨😨😨好誇張!基本上可以每一啖都包到芝士!芝士控既大家絕對可以放心嗌🥳不過食多會膩,強烈建議幾個人一齊分享🤭個人黎講3個女仔分享一盤都夠哂飽😈除左芝士多,雞肉可以揀有骨/無骨同辣度,岩哂一班朋友一齊食既口味🌟裡面件件雞都好多肉,而且配菜非常豐富同多種類-紅蘿蔔、薯仔、青瓜、洋蔥、蔥,全部都好淋同埋甜甜地,加埋煙韌冬粉索哂啲辣汁🤤諗起都掛住!餐廳位置係樓上,格局舒服,夠大,唔洗同其他客人迫🗣講野都舒服啲!店內仲有K-pop音樂,店員又後生,感覺人都後生埋一份👶🏻

好味道😋😋😋😋