2018-06-11 81 瀏覽
星期六的中午想去一間坐得舒服些小的café 靜靜地咁食個下午茶,同朋友傾下計。本來以為要出旺角先搵到café,但上網找一找之後發覺附近都有一間評價不錯的台韓fusion café,於是就黎試一試。 入黎之後裝修都好新淨,而我地坐既卡位係梳化位,幾舒服。 睇下份menu,都有唔少特別既菜式 我地叫左份 all day 三文治配雞肉及煙肉 份三文治有D 泡泡,細問服務員才知道係蛋白,蛋白泡中間有D 蛋漿,成件三文治都好精美。 另外,我叫左個海鮮抱泡,係鰻魚海鮮味鍋飯。鰻魚好味,鰻魚份量都多,而D 飯都好入味。 飲品叫左個蜂蜜冰綠茶,加左蜂蜜後綠茶唔會太甜,岩岩好既甜度確實係好清新。 冰茉香珍珠奶茶好香奶味,岩哂我。 食飽飽之後飲住杯凍飲傾下計,叉夠電再去淘大商場去睇玩具XD。

入黎之後裝修都好新淨,而我地坐既卡位係梳化位,幾舒服。

睇下份menu,都有唔少特別既菜式

我地叫左份 all day 三文治配雞肉及煙肉

冰茉香珍珠奶茶好香奶味,岩哂我。