2024-01-07 994 瀏覽
點可以唔講講下我喺這家餐廳嘅驚喜食體驗?第一啖牛肉入口,我都忍唔住話聲「好滑好嫩」🤤,簡直不得了!一拉一涮,牛肉喺鍋裡輕輕轉兩圈,啱啱好嘅熟度令人心花怒放。牛肉香味四溢,肉質嘅嫩滑真係令人回味無窮!講到配菜,新鮮青菜無限量供應,榮獲咗我心中嘅健康大獎🥦。同事仔一邊狂涮蔬菜,一邊笑住話「我嚟做"草食獸"啦!」飲品選擇啲多,隨便揀喺都開心到飛起。可惜,話時話番茄湯底係太"番茄"咗,不過胡椒湯底實在太令我心動,湯香辛香味,暖笠笠一啖,彷彿食緊暖笠笠抱抱,啱哂寒天暖胃!聽日仲要黎試下嗰個胡椒湯底牛肉小菜檔,重溫今日嘅好滋味!落單時嘅服務亦唔遜色,職員幫手快手快腳,唔使等太耐就有新鮮滾熱嘅美食端上!食到飽嘅概念呢度真係得意得嚟好貼心。總之,呢度嘅牛肉涮涮鍋真係物有所值,食得好、食得嘆,happy到彈起!🎉