間餐廳都係Pet friendly見到幾隻好得意嘅狗仔🦮🐕‍🦺😍👨🏻‍🍳🤳🏻京燒羊肉 $138❤️‍🔥本身我地都幾鍾意食羊不過都係食煎羊排多 冇食過京式嘅樣所以今次見到幾吸引就嗌左😉我地兩個一致認為好好味 !!羊肉唔羶 入口表皮會有陣香料香味同薄脆感但入面嘅肉質又唔會老 好容易咬開 而且調味適中唔會太鹹 好好味 值得一試😋👨🏻‍🍳🤳🏻肉三鮮(餃子) $50❤️見到隔離檯嘅餃子隻隻都好飽滿所以我地都嗌左😂餃子入面勁多汁 !! 而且餡料好足料 食到蝦肉豬肉 口感好滿足調味都非常恰到好處😋好有北方餃子嘅風味👍🏻👍🏻👨🏻‍🍳 🤳🏻北京填鴨 半份 $168份片皮鴨嘅份量算好多 🫶🏻同部份淨係上鴨皮嘅餐廳唔同 呢份都有唔少塊係連肉一齊上😍 皮多嘅部位都比較酥脆,有部份連肉嘅肉質就會有少少「鞋」~份量同多肉取勝 !!配料方面都相對比較單調,有片皮鴨醬、青瓜同蔥絲☺️值得一提嘅係之前食開其他片皮鴨餐廳餅皮與皮之間係有一層薄紙隔開 拎起上嚟會比較方便呢間就冇呢層薄紙 所以要用手搵位撕開😂都有幾塊唔小心會撕爛左😂😂食嘅時候要小心啲整體而言!我地覺得個大廚應該都幾有料到🥰因為調味好味而且正宗,係個會想回頭食嘅中菜
間餐廳都係Pet friendly
見到幾隻好得意嘅狗仔🦮🐕‍🦺😍

👨🏻‍🍳🤳🏻京燒羊肉 $138❤️‍🔥
本身我地都幾鍾意食羊
不過都係食煎羊排多 冇食過京式嘅樣
所以今次見到幾吸引就嗌左😉
我地兩個一致認為好好味 !!
羊肉唔羶 入口表皮會有陣香料香味同薄脆感
但入面嘅肉質又唔會老 好容易咬開
而且調味適中唔會太鹹 好好味 值得一試😋

👨🏻‍🍳🤳🏻肉三鮮(餃子) $50❤️
見到隔離檯嘅餃子隻隻都好飽滿所以我地都嗌左😂
餃子入面勁多汁 !!
而且餡料好足料 食到蝦肉豬肉 口感好滿足
調味都非常恰到好處😋
好有北方餃子嘅風味👍🏻👍🏻

👨🏻‍🍳 🤳🏻北京填鴨 半份 $168
份片皮鴨嘅份量算好多 🫶🏻
份量同多肉取勝 !!

配料方面都相對比較單調,有片皮鴨醬、青瓜同蔥絲☺️

值得一提嘅係之前食開其他片皮鴨餐廳
餅皮與皮之間係有一層薄紙隔開 拎起上嚟會比較方便

整體而言!
我地覺得個大廚應該都幾有料到🥰
因為調味好味而且正宗,係個會想回頭食嘅中菜餐廳~
  • 京燒羊肉
  • 肉三鮮