2019-07-28 800 瀏覽
之前黎過Gochiso食過,覺得唔錯,所以回頭再黎同朋友慶生! 一早訂左位,安排左我地坐卡位,方便傾計! 我地叫左Caeser Salad同Parma Ham做starter, 其實係食住等個朋友😂😂😂。上菜速度超快,大約五分鐘就到,讚! Caeser Salad - presentation同味道都okay。不過分量太少,可以再大份d. Parma Ham - 唔錯喎! 不會太咸,易入口! 薯波 - 必食之選! 炸到夠晒熱,加上啖啖薯蓉,好好味。另外,個presentation幾得意! 西班牙海鮮飯 - 必食之選! 好味, 又多料! 可以感受一下西班牙風情,不過個飯再熱d會更好! 價錢合理,唔算貴,main courses分量適中,啱晒大伙們的聚會!

一早訂左位,安排左我地坐卡位,方便傾計!

Parma Ham - 唔錯喎! 不會太咸,易入口!