之前和朋友慶生,來過這間少女心大爆發人氣粉紅花花世界cafe。覺得環境舒服浪漫,被花花包圍,食物打卡able都美味,很適合和朋友聚會!!今次自己一人工作完,就上去食個午餐~ ☁️菠蘿照燒雞漢堡$138Lunch set包一南瓜忌廉湯和飲品減$10。是日餐湯是南瓜湯,湯有南瓜自然甜味~主菜漢堡包有驚喜,喜歡竹炭麵包外皮烘得香脆,但內裏依然鬆軟。照燒雞扒好嫩滑,醬料甜甜酸酸好惹味!!夾有輕輕燒過的厚切超甜菠蘿,和厚蕃茄、沙律菜和芝士。口感豐富,醬汁酸酸甜甜好開胃!!旁邊有少少沙律菜和車厘茄,沙律醬花心思的擠在面頭~☁️小熊粒粒草莓牛奶$68超級打卡的的小熊飲品,好可愛!!少女心爆發~濃郁的草莓牛奶味,最底下有粒粒草莓肉,不會很甜。📌cafe長期人氣爆滿,記得book位!!📌內有打卡花牆同鳥籠座位(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)📌內有巨兔,可以同巨兔玩,見到有幾個小朋友都玩得好開心!!

☁️菠蘿照燒雞漢堡$138

旁邊有少少沙律菜和車厘茄,沙律醬花心思的擠在面頭~

☁️小熊粒粒草莓牛奶$68

📌cafe長期人氣爆滿,記得book位!!
📌內有打卡花牆同鳥籠座位(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
📌內有巨兔,可以同巨兔玩,見到有幾個小朋友都玩得好開心!!