2023-08-19 1101 瀏覽
有朋友從外地來港, 想吃香港的地道菜,我們找到附近有間醉瓊樓, 我們三個人大約六點鐘去到,由於我腳痛,不坐樓上, 當時一個客人都未有, 原坐一張較好的枱,侍應也招呼我們坐低, 所以這張枱並冇人訂座,但馬上遭到一位坐輪椅 (後得知他是老闆) 的男子馬上要我們離開那枱,並安排我們坐樓梯底的枱, 原打算宴客,點知坐張好差的枱,並且一路食一路被人催促埋單,八點已經被催食完未,但係我見隔離枱八點半都係啱啱上菜, 原本個餐有糖水送的,我埋單時問係唔係有糖水,跟住佢話冇, 但我哋見到隔離枱全部都有糖水! 第一次幫襯,對這間店非常失望,給我們很差的印象,也不知道他們怎樣開六十幾年! 正所謂上樑不正下樑歪,有一位這樣的老闆,難怪啲夥記服務態度都咁差! 請大家如果要去那裏一定要三思! 我從來唔會寫評語,今次是我在openrice第一次寫評語,因為昨晚給我們留下一個非常差的印象! 唔想因為有人因為佢哋開咗六十幾年而幫襯,就算啲食物有幾好食,那裏的人非常差,環境也非常差和污糟 ,記得連廁所門都閂唔到!