2016-03-01 1056 瀏覽
叫得Express,故名詩意就係食快餐,今日就揀左呢間食Lunch,反正之前去經過過咁多次都未食過,因為門口一到食食飯都好好多人排隊。論裝修呢間都算係似樣,用既餐具都有韓國快餐店既特色,鐵盤、鐵快、鐵匙,如果杯同碟都可以係錢的話,感覺應該會更好。今次叫左辣炒魷魚飯 $68 包一罐可樂快餐黎講其實佢都唔算平,野食質素還好,辣汁係酸辣,雖然酸辣唔係韓國人地道口味,因為韓國人係食甜辣,但酸辣係就返香港人,而辣味又唔會太多,味道剛好。至於魷魚就唔太入味,感覺同醬汁分開左,不過質感可以的,唔會太UN... 而份量似乎就多左少少,我見其他女仔客人好多都食唔哂,建議佢可以平返少少感份量!服務,就真係對唔住Express呢個字。叫完菜成十分鐘都上菜,後面追一追原來佢漏單。但當時已經係兩點,人亦唔多,實在唔係好接受到咁樣囉。
今次叫左辣炒魷魚飯 $68 包一罐可樂
辣炒魷魚飯

題外話/補充資料: 建議佢可以平返少少感份量!
辣炒魷魚飯