撞過去試咗間我望咗好耐嘅店,呢度嘅食物真喺一絕!椰皇燉蛋白好得意,冧到我啲心尖尖,每一啖都幼滑得滯,啖啖都熱辣辣嘅溫暖感覺,真喺好過癮🤩!椰皮仲帶咗啲咬勁,簡直唔得了啦😍。阿華田奶凍嘅香濃嘢奶味,喞嚟個口融化嘅感覺真喺正!隔籬桌嘅街坊都忍唔住偷瞄兩眼,抵讚!而家講到抹茶紅豆奶凍啦,入口嘅感覺好出色,搽茶夠哂重,嗰啲紅豆煮得好㬹唔㬹身到不得了,好食到停唔到口啊!😘心太軟配雪糕真喺賞心悅目到一個點,心太軟嘅溶岩朱古力🍫,暖笠笠流哂出嚟,啖啖都係幸福感滿載,彩色珠珠點綴得啱哂,風味無得輸。嗌咗杯白雪我真喺大開眼界,好有層次感,杯杯都係新鮮芒果肉🥭,冰涼涼嘅奶凍,西米露,忌廉汁配埋芒果雪糕,話晒都係咁滑咁香,食完仲掛住晒。點個朱古力窩夫拌雪糕,呢個真喺考功夫,切嘅時候驚心動魄,但食落真喺分分鐘抵死,窩夫香脆,朱古力濃與雪糕完美結合,真係乜都值得!嚟到糖宮,見到門口三隻貓貓🐱已經先溫暖哂心房,華華嘅阿華田雪糕同奶凍真喺濃得嚟橫嘅感覺。椰汁西米露配阿華田,兩兩相遇,唔講自己食過真喺唔知咩叫美妙搭配!食完凍版椰皇燉蛋白,上面個焦糖啪嗲咁脆,每一口都好似食緊甜品天堂,真喺心满意足,望住貓貓,呢一餐,真

嚟到糖宮,見到門口三隻貓貓🐱已經先溫暖哂心房,華華嘅阿華田雪糕同奶凍真喺濃得嚟橫嘅感覺。椰汁西米露配阿華田,兩兩相遇,唔講自己食過真喺唔知咩叫美妙搭配!食完凍版椰皇燉蛋白,上面個焦糖啪嗲咁脆,每一口都好似食緊甜品天堂,真喺心满意足,望住貓貓,呢一餐,真係咩都值晒!🥰