私房菜聽就聽得多啦,但從來都未試過。因為一嚟又要有朋友知道邊度有得食,二來又唔係好敢上樓上鋪。😆感覺會有啲唔衛生,爭小小咁🤓但係經過朋友極力推介之後就把心一橫,去試吓呢間私房菜究竟係咩料子🤨因為畢竟呢位朋友都係比較嘴刁之人,連佢都覺得好食我都心郁郁😍佢嘅位置唔會係好顯眼,要搭lift上去嘅。唔知係咪因為我哋人多嘅緣故,同行有八個人。所以我哋有一間房坐低,全間房得我哋八個女仔🤓可以話嘈到拆天🤨但係又唔驚影響到人,所以感覺好好。 但係一定要預早預約😆因為佢唔會臨時接order ,佢要預先預備食材佢嘅收費係計人頭嘅🙆🏻‍♀️食啲咩都會係佢餐單入邊。最岩一大班朋友 前菜 😍其實都食到飽飽啦 每一樣 係每一樣餸都好好味 絕對冇投訴 🤣 甜品 有密集恐懼症的應該會怕 🤣

前菜 😍

甜品 有密集恐懼症的應該會怕 🤣