2010-03-01 5 瀏覽
好耐之前就已經聽過呢間用米飯做PIZZA底既餐廳, 只是一直冇機會入去食, 今日睇完戲搵野食時, 見之前未試過呢間野食就去試下laa~睇完一輪menu決定左要一個wasabi三文魚北寄貝米pizza (我唔記得佢MENU上既名, 唯有自己作), 一個鐵板積木牛肉同一個帆立貝意粉, 意粉好快就到, D意粉煮得剛剛好, 唔太林 (最怕食到林BETBET的意粉), 都有5, 6粒細細的帆立貝, 但D意粉比D帆立貝好味囉~ 等左一陣, 鐵板積木牛肉都到左啦, D牛肉係幾好味喎, 最怕食到D好鬼韌既牛肉, 幸好今次D牛肉粒都好好, PIZZA比想像中遲到, 應該等左唔止15分鐘呀~ 由於我好鐘意食WASABI陣味, 所以我覺得呢個PIZZA係幾好味gaa, 不過我唔係好食到有三文魚, 北寄貝就唔錯, 但北寄貝真係切唔開, 要同個PIZZA分開O黎食... 有D奇怪囉 總括O黎講我覺得呢度D野食都唔錯呀~ 一個PIZZA, 一個PASTA + 一個小食埋單$228, 都唔算係太貴~ 不過如果個PIZZA大份D就更好laa~~

意粉好快就到, D意粉煮得剛剛好

2010-02-28
  • 鐵板積木牛肉