2010-10-03 10 瀏覽
今次我們只有2個人食日本放題. 但都食左好多野~~ 以下係我的推介魚生: 非常新鮮及種類多! 我每樣都點哂! 有八爪魚,劍魚腩,三文魚,赤貝,針魚,北寄貝,鱆紅魚,甜蝦,希靈魚子,魷魚,鯨龍魚, 和海螺. 非常鮮甜美味~燒物: 芝士焗蠔必食! 蠔好新鮮及個芝士白汁配得好美味~ 燒牛舌都好好食! 仲有其他串燒都OK, 不過牛肉串燒就有點"un".炸物: 炸物炸得合到好處! 芝士年糕, 一口芝士, 蠔, 及甜蝦腐皮倦都好正呀!!! 當然唔少得炸蝦天婦羅啦~ 一品料理: 牛柳粒超好食,好juicy!~ 栗米粒粒燒好似冇咩特別,但食入口就食到好香牛油味,而且栗米好甜!!! 沙津米紙倦都幾得意,中間係三文魚沙津: 不同沙津配不同的醬. 其中三文魚沙津我就好喜歡. 而且三文魚都好多呀~不過幾好的餐廳都不是完美的. 其中的七味炒牛蒡絲就真係食不下去,個味好怪. 仲有E個放題係唔包飲品及甜品的. 總括來講都係值得食的. 我都會再次光顧
今次我們只有2個人食日本放題. 但都食左好多野~~
以下係我的推介

沙津米紙倦
  • 芝士年糕
  • 炸蠔
  • 甜蝦腐皮倦
  • 燒牛舌,栗米粒粒燒