韓式唧花蛋糕入邊仲要層層分明好足料呢個超正嘅韓式唧花蛋糕,真係好令人驚喜!佢哋嘅店主真係好好人啊,好友善又細心。我見到佢哋可以自訂蛋糕顏色,所以同佢哋溝通咗我想要嘅顏色,佢哋都好有耐性同我傾咗好耐,確保了解到我想要嘅效果。今次我就訂咗呢個蛋糕俾我婆婆生日慶祝。結果佢收到蛋糕嗰陣,真係喜出望外!佢好開心咁話呢個蛋糕唔單止睇得好靚,仲食得好好味!我婆婆話d豆蓉做嘅花花好好食,唔會太甜,岩啱佢嘅口味。而且我真係好欣賞佢哋嘅服務態度同細心程度。店主同我溝通嘅時候真係好細心聽取我嘅要求,令我好放心。佢哋真係重視客人嘅需要同意見,俾人一種溫暖嘅感覺。下次如果再有需要訂蛋糕嘅話,我一定會再搵佢哋!我好推薦大家都試下呢度嘅韓式唧花蛋糕,真係好正啊!
韓式唧花蛋糕

入邊仲要層層分明好足料