2016-12-19 258 瀏覽
唔知幾時天后呢間有串燒食,咁事源揸車經過諗住食糖水,見到串燒就食返兩串做宵夜!Order 左一串羊,一串雞,一串台灣腸同燒鰻魚呢幾樣野已經成100蚊,唔算話好貴既,又第一次食,諗住試試佢😋我地係正門口等外賣,等左好耐又冇人叫我地,而我地見到一袋外賣放左係枱頭一段時間,按耐不住就去問得未!🌚🙄原來個袋就係我地!之後就離開。乜野事?🙄首先個陣仲要半夜成點鐘,冇客咁濟喎!!!!🌚🌚🌚🌚🌚外賣得左,客人係門口等都可以唔出聲話拎得!咁樣既態度我地已經決定唔會再光顧!😠😠宜加先戲肉!😊離開後我地搵地方食。首先一打開盒野見到好似肌肉萎縮既雞同羊!第一係食台灣腸先,咬落去小小暖,以為係放耐左凍左,但應該係未燒到熱囉!第二分別一人串食雞同羊!係凍既!😡😡😡😡😡😡唔係放涼左個隻凍,係雪櫃拎出黎解凍個凍!咬左中間,奶一奶支竹籤,凍架!雪櫃雪住個d凍!有冇咁過份,即刻吐返出黎!真心驚腸胃炎!到鰻魚,有燒過下既我估,起碼唔係冰凍🌚 不過你直頭唔會用微暖去形容!因為真係食落連dd既暖都冇!等執笠喇!等又等得耐,燒又燒唔熱仲要凍!咁大個人未食過凍既串燒😉😇

Order 左一串羊,一串雞,一串台灣腸同燒鰻魚

乜野事?🙄
首先個陣仲要半夜成點鐘,冇客咁濟喎!!!!🌚🌚🌚🌚🌚

宜加先戲肉!😊

有冇咁過份,即刻吐返出黎!真心驚腸胃炎!

等執笠喇!等又等得耐,燒又燒唔熱仲要凍!

咁大個人未食過凍既串燒😉😇
2016-12-19
15 分鐘 (外賣自取)
$50 (宵夜)