2015-05-17 2333 瀏覽
來了這家應該無 40次都有30次~~ 係我嘅飯堂number 2  因為好近我屋企~ 通想病 睇原e 生就去叫個 熱檸樂+ Ginger亦同老闆娘熟咗  有時外國朋友來都會帶佢哋嚟try try講真 佢我鍾e 佢個牛肉飯 第一 因為無飯焦 我唔好飯焦第二 佢d牛肉真係好有口感 唔洗加豉油都夠味仲有仲有 佢哋最正我覺得係個老火湯..... 100% 無味精媽媽不在hk 的我 只好去呢度飲下湯~~sandwich 都好好食  但係講真 係有dd 貴但係真係落足料  同老闆娘傾開 佢問 點解佢地咁惡死我都仲嚟食因為佢地lunch time 好興點人去同人搭檯 我話其實最重要係 d野食值唔值得人哋come back or not 啫再睇下 廟街d X 記 compare 一下  真係天同地嘅差別多人去嘅可以試埋個 芋頭糕.... 唔係成日有  但真係好好食老闆娘話佢哋好似 7月就搬去西環啦聽講kitchen 會轉人  想食好快d 去食喇
窩蛋牛肉煲仔飯
亦同老闆娘熟咗
  有時外國朋友來都會帶佢哋嚟try try
講真 佢我鍾e 佢個牛肉飯 第一 因為無飯焦 我唔好飯焦
第二 佢d牛肉真係好有口感 唔洗加豉油都夠味
媽媽不在hk 的我 只好去呢度飲下湯~~
sandwich 都好好食  但係講真 係有dd 貴
但係真係落足料