2023-09-08 675 瀏覽
我-行3人在門口看看餐牌👀下有甚麼食,本來有位職員已經在門口企係到,感覺係似帶位,但突然走左去,於是我哋㩒飛入,好快有另一個職員帶位,坐下後便用Q R code下單,東西也很快便到,叫左一個公司治,喇沙和卡邦尼,全部味道都幾好,來了三杯凍飲,但全部都冇比飲筒,於是我兒子便問職員取,職員便拿給我們,但感覺有點不禮貌,然後我便望向周圍食客,凍飲全都有飲筒,為何職員會這様?我們最後八達通付款,因為阿仔幫我付,他告訴我好似唔知點咁,因為職員的態度,我都喺度觀察,我食緊時也有食客進入,不在我阻住佢哋,我們也是有禮貌的,以前時常帶仔去學溜冰,都係光顧這餐廳,感覺良好,不知今次是甚麼問題
2023-09-06