2021-03-08 192 瀏覽
位於上海街活化建築物嘅頂樓 有室外同室內嘅坐位 呢日嚟到咁啱落雨 冇得坐戶外位打卡lu🙊 如果天氣好可以揀戶外位仲有韆鞦坐😍▫️摩洛哥辣雞翼 配香料乳酪 ($88)辣雞翼配上 淡淡但兼具鹹甜酸等多種味道嘅香料乳酪作為醬汁 一啖可以散發出具有多種味道嘅獨特香氣 令人不禁一口接一口地吃下去🤤▪️炸雞軟骨豚肉棒棒餃子 ($68)餃子感覺係用氣炸鍋炸過 外面香脆 不過裏面就似普通豚肉餡 食唔出有炸雞軟骨🙊▫️伯爵茶傳統pancake ($85) 🌟推介🌟Pancake係最傳統果種 帶有淡淡嘅伯爵茶香味 裡面夾住煙韌嘅紅豆麻糬 面頭係香滑嘅牛乳雪糕 再淋上海鹽忌廉芝士醬😍 光碟伴碟則有提子 香蕉 橘子同埋穀物 食落更加健康 亦增添甜品嘅色彩🤣

▫️摩洛哥辣雞翼 配香料乳酪 ($88)
摩洛哥辣雞翼 配香料乳酪

▪️炸雞軟骨豚肉棒棒餃子 ($68)
炸雞軟骨豚肉棒棒餃子

▫️伯爵茶傳統pancake ($85) 🌟推介🌟