招聘中
月薪 (面議)
$15,000-$18,000
月薪 (面議)
2024-01-12 124 瀏覽
喺呢間我諗算係人氣嘅店試食咗一輪,感覺好似搵寶一樣,啱啱咁!🍣 先講講那個火灸三文魚啦,肥美又入味,一啖落去,就好似香口膠咁,意猶未盡。不過就係甜甜地嘅沙拉醬有啲over,幸好啲三文魚彈牙,救返場。再嚟啲鮑片,我叫你知真係厚道到滴!🐚 平時食鮑魚都係大日子先得,呢度$8有兩件,真係食到笑口合唔埋。記住啊,見到就快手搶,唔係就得望梅止渴。唔少得嘅甜蝦,新鮮得嚟又冇任何腥味,細細舊舊嘅彈牙質感,真係食一啖,影響情緒嘅好!🦐如果你問我有啲咩要提返,個環境真係OK,冇得諗!店員服務就...嗯,有時要等多陣,揮揮手都未必即刻有人睇你一眼,但係考慮到抵食價錢,呢啲小瑕疵都係可以原諒嘅。總結,下次肯定會再嚟攞幾碟,尤其係塞得滿滿嘅壽司碟碟經過眼前嗰刻,誰又能抗拒得住呢?