餐廳: 元気寿司
資訊:

🍙之前元氣做緊 堂食送大滿足promotion, 所以我都專登去湊個熱鬧。我有時自己一個諗唔到想食啲咩但係又想食壽司或日本野,就會去元氣,因為價錢都算合理。呢個係我一人前既配搭🍣我每次必叫既三文魚腩壽司,今次仲免費呀慳番$10蚊🤤仲有炙燒牛油赤海蝦🦞,一叫就叫左兩件,仲有赤貝壽司,牛油果軟殼蟹卷 加個日本蒸蛋,就真係堅滿足!埋單$130到 雖然我都對元氣嘅衛生都有信心,但係如果出街食三文魚嘅話,我都盡量少食。除非係日本旅行啦就新鮮好多。順帶一提,我真係好掛住已經消失好耐嘅炙燒左口魚裙邊!

炙燒牛油赤海蝦

順帶一提,我真係好掛住已經消失好耐嘅炙燒左口魚裙邊!
2019-07-23
炙燒牛油赤海蝦