2013-02-02 818 瀏覽
去之前都有睇過下d食評,見到好多人都話唔好食同d員工態度唔好。咁岩個日有野做要過黃金,見到d人都話就泥結業所以就入去試下睇下係咪真係d人講到咁差 去到門口見到出面有幾張餐牌放左系枱到.而且門口有幾張睇洛好好味既野食圖片系到;!!!!睇睇下都覺得啲野都幾岩食;>< 之後就有個女仔笑容滿臉咁問我想坐邊到啦;佢個笑容簡直加曬分喇我個人覺得佢地既態度冇其他人啲食評講到咁差:之後坐低左之後睇一睇個餐牌見到有焗薯;''未試過所以想試下有幾好味; 我睇到有啲食評話依間野要好耐先黎;所以諗住聽下歌先;差五多十五分鍾到喇;我既野食就黎喇; 一睇到真係呆一呆,焗薯賣相睇洛好正好美味,好吸引伴碟都好令; 之後緊系咩都唔諗食左先喇;佢個賣相五止令;個味道都差;!!好好味;食到一半覺得自己五系好夠飽; 之後我又叫個待應拎多次個餐牌俾我喇~佢拎俾我個時都系好好笑容;^^睇睇下 俾個FISH AND CHIPS吸引到。所以又叫左黎食‧系我食埋剩番個一半既焗薯個時,我個FISH AND CHIPS到左喇;;一黎到覺得成個碟啲

一睇到真係呆一呆,焗薯賣相睇洛好正好美味,好吸引
伴碟都好令; 之後緊系咩都唔諗食左先喇;佢個賣相五止令;個味道都差;!!好好味;食到一半覺得自己五系好夠飽; 之後我又叫個待應拎多次個餐牌俾我喇~佢拎俾我個時都系好好笑容;^^睇睇下 俾個FISH AND CHIPS吸引到。所以又叫左黎食‧系我食埋剩番個一半既焗薯個時,我個FISH AND CHIPS到左喇;;一黎到覺得成個碟啲野食好令 薯條系粗個隻黎既、炸魚就炸到岩岩好;;之後個待應盲過黎問我飲五飲野;我就叫左杯熱咖啡‧我等埋杯咖啡黎到我先食個FISH AND CHIPS,咁樣既配撘真系好正;!!!同埋由於我坐出面;個環境好舒服,有時有啲風吹過黎!真系好正;><但系我都幾趕時間既關係;所以好快食完之後就入去買單喇!入到去見到啲佈置好令、好有FEEL,加上有埋歌聽。埋單既價錢五會話好貴!!其實PANTRY都唔系咁差姐!如果下次有機會既話一定會再黎、但可惜佢結業喇,真係唔知佢會唔會去第二到重開呢
如果佢再開既話我都會再去幫襯下。
系未食之前影左焗薯!
  • 焗薯