2016-06-18 1941 瀏覽
究竟真的肚餓了,一餐可以食到幾多串燒?答案係:無限!今次好肚餓,同朋友試下肚餓了,整體食物質素幾好,可以推介一下首先,一定要食厚切牛舌,真係勁好食,厚切的,所以啖啖肉,又夠林,好惹味。雞泡魚乾,下酒佳品,可惜我無飲酒,不過當小吃食都ok柚子雞翼,雖然見到雞翼上查左柚子,但我就唔係好食得出柚子味雞軟骨兩支印象中三十幾蚊,唔抵。串燒不可缺少就係丸!芝士丸,白魚蛋都average,都係普通級數。金菇牛卷,有點太咸了食下海鮮啦!蒜蓉燒扇貝,好香,扇貝也夠大,好味!四式燒蠔,我最欣賞黑松露同芝士,好中意黑松露果d粒粒,幾特別。另外蒜蓉同黃金芝士無乜特別。蒜蓉虎蝦,好係無佢講到咁大隻,而且唔厚肉,無乜肉食,唔抵。不過味道就唔錯既。黃金芝士虎蝦,反而呢隻蝦好似大隻d多肉d肉碎茄子,呢個超好味!味道有點似土匪雞翼!哈哈!如果有飯比我送就好了...翠玉瓜同牛油雜菌都普通,average最後綿花糖多士做甜品,上面有朱古力醬,好靚,好吸引。整體好甜,如果我之前唔食咁飽,我一定自己可以食到成個,哈哈!
究竟真的肚餓了,一餐可以食到幾多串燒?答案係:無限!

雞泡魚乾,下酒佳品,可惜我無飲酒,不過當小吃食都ok
柚子雞翼,雖然見到雞翼上查左柚子,但我就唔係好食得出柚子味

雞軟骨兩支印象中三十幾蚊,唔抵。

金菇牛卷,有點太咸了
食下海鮮啦!蒜蓉燒扇貝,好香,扇貝也夠大,好味!
黃金芝士虎蝦,反而呢隻蝦好似大隻d多肉d
翠玉瓜同牛油雜菌都普通,average
2016-06-15