2018-05-18 519 瀏覽
呢間野之前就系度 但聽朋友話佢地轉左手 啲野好食左 可能未系好多人知啦 放飯時間如果早去都冇乜人既 唔洗等. 本身個餐跟個甜品(雪米糍) 但今日去到 個樓面女仔話可以轉野飲👏🏻 之前雪米糍系上面有粒大大粒藍莓架 但牙齒敏感食唔到我系食肉獸食黎既 佢地個牛排骨湯 勁好飲 唔似岀面買既包裝袋 話系韓國oppa自家製 推薦阿! 有三塊大大塊既牛排骨 跟個飯同一粒韓國炸餃子.咁今日就食左BBQ Set 好似系6號餐. 啲肉比想像中多😍 下次再試5號既雜錦一樣價錢食兩款.呢個佢跟 飯 湯 生菜 同個醬(?) 聽話系將塊肉點少少個醬 之後再用生菜包住就肉食生菜都有得無限添... 好良心!! 第度至少收返十幾廿蚊啦.. 最重要系佢地三款既伴菜都系免費架 唔洗加錢 仲有得添 個樓面唔忙個時仲會主動問我地洗唔洗添泡菜 好親切 但今日見佢自己一個返工 忙到佢就喊😅 好彩我地早黎 啲野好快岀 之後一窩蜂黎左一群人 就好似會遲少少每個menu都有驚喜 好親切 性價比

Lunch  Set  no.6

每個menu都有驚喜 好親切 性價比