2014-05-14 690 瀏覽
白雪雪咩裝飾都冇有士多啤梨,香蕉同芒果,因為我主要都係想試下個拿破崙酥好唔好味所以我淨係要全部加煉奶算,個look ok的個皮底係錦,D奶多到呢。。。。。。。可以拎來飲but個皮就真係吾係好得, 同個d印度薄餅差唔多口感, 又淋又濕又吾脆,叫我等20分鐘,出來的效果係錦,真係吾知佢有冇焗足8分鐘口乾,叫左個芋頭西米,個人冇問我凍定熱,就寫熱, 之後我問佢有冇凍的,佢話有但D芋頭熱的,我話ok。心谂(暖暖地仲好味)點知一出來個份量錦少得7成仲插住匙羹係裡面。。。。。。。張圖係佢一放落來我即刻影, 我食第一啖感覺ok喎,D西米同埋椰汁沒有冰的感覺凍凍地,但係d芋頭食落去又硬又有冰沙錦,真係唔明佢整過D咩。。。。。。。。吾會再幫襯囉

白雪雪咩裝飾都冇

個皮底係錦,D奶多到呢。。。。。。。可以拎來飲

吾會再幫襯囉