2020-04-01 920 瀏覽
疫情下政府剛實施左4人一枱既情況下,今年生日選擇咗黎到港畔餐廳🎂過往洲際既甜品係都比我感覺係比較大件同埋比較遜色😞係服務上係好好,選擇呢度主要原因都係有大落地玻璃望到維港既景色,因疫情關係做緊75折,但今次比我印象係比較差既一次,冷海鮮品種少左,係訂枱時講左冇生蠔🦪我都有心理準備,但來到原來龍蝦都冇左😣只有係熱食既扒龍蝦,食到9點左右,都冇咩好選擇,想再飲多碗燕窩羹,點知拎到返黎發現都唔夠熱,開始凍左😞實在有點失望,如果以折後$763.x咁既價位黎食,實在唔值!黎咁多次,今次係最最最失望既一次!餐廳雖然規定左只可以坐一半食客,客人係少左,但係一間咁樣級數既酒店就唔可以做到品質咩?!最後祝願世界各國疫情盡快受控,希望唔好再有咁多人因疫情而死亡!祝福❤️🙏🏼