2021-04-26 1987 瀏覽
情人節當日黎大埔既德國餐廳食,當日堂食只維持到6點。原本計劃想去南丫島,但我身體唔舒服,臨時決定黎呢到食情人節大餐! 即日book都有位,黎到人流都唔多,情人節唔止餐廳 連條街真係好冷清。4點就要食晚飯,真係好難習慣! 4點鐘大家都未肚餓住 就唔食咸豬手咁大份,試下d羊架,牛扒同小食。醋醃八爪魚配燈籠椒粒,本身都鐘意食醋味既八爪魚,味道不錯既冷盤左手邊係羊架,右手邊係牛小扒。羊架同牛扒味道一般,正正常常,冇咩驚喜。可能都因為上菜時唔夠熱,又咁岩對正個冷氣出風位。影完相d野食已經凍左....總結而言,之前係呢到食既咸豬手同德國腸就不錯,啤酒都好飲。但除此之外既食物就麻麻地了,冷氣都有d凍,食物好快凍。評分:環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️優閒 ⭐️⭐️⭐️⭐️回頭 ⭐️⭐️⭐️

左手邊係羊架,右手邊係牛小扒。

評分:
環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️