2019-03-18 163 瀏覽
一支公,尖沙咀唔知食乜,去咗棉登徑豚王。好耐冇嚟,原來裝咗修,以前感覺warm啲,現在以黑為主,就好有型。以前去豚王,多數食「豚王」,因為唔使諗,又好味。今次見佢出咗個海老王,求其點咗,點知出事。個麵好細,唔緊要,我唔mind,98蚊一碗拉麵,唔飽就預咗㗎啦,邊個話過食拉麵一定要飽㗎。但可能我心急,海老王原來冇蝦㗎,頂,我本來想食隻蝦咋。自己又衰,睇字唔睇圖,真係冇蝦㗎。我要蝦呀。所謂「海老王」原來只係加啲蝦味味精,成堆粉咁上,擺明係咪精,但又幾好味。喂大佬,上市咁有錢,畀隻蝦都得掛,海老王要隻蝦啫,點解唔畀我喎。除咗冇蝦,其實整體又ok,又乾淨上菜又快,希望下來再嚟食,海老王會有蝦啦。
自己又衰,睇字唔睇圖,真係冇蝦㗎。我要蝦呀。
海老王
2019-03-17