2017-10-29 1170 瀏覽
上兩個星期同老婆又去左串得起食串燒一如往常首先叫左支冰凍大獅威啤酒,我覺得啤酒同串燒係分唔開,兩者一起享用真係好配合之後我地開始叫野食,今次都係由好nice既老闆娘坐陣。。。要推介比大家既串燒首先係燒魚皮餃同燒燒買,老闆娘燒得好有水準!魚皮餃內裡概唔會太乾,魚皮餃表面燒得又脆又好味,咬下去仲有d汁,所以一定唔會覺得乾!而燒燒買個陣時間亦控制得好好,表面仲好似塗左少量蜜糖,食起來就更加有風味之後推介既就係燒雞皮,尼個都係店長推介之選,我覺得唔係有好多地方可以食到,都算係幾特別!雞皮燒完之後好脆,但又唔會硬身,而且仲有好香口既雞皮味可以食到,我諗尼d都係老闆娘燒既秘方之一平時真係唔易食得到。燒菠蘿亦係好味推介之一,因為經過咁高溫既燒烤程序,但菠蘿肉汁同本身香味還可以保存返,實在係技巧之作其他如燒雞中翼,燒豬腩肉,燒墨丸都係我每次去到必食的整體黎講,店舖既環境都幾舒服又整潔,在這裡用餐坐得舒服,加上老闆娘既用心制作同對客人既友善,價錢都合理,真係一個食串燒既好好選擇!
上兩個星期同老婆又去左串得起食串燒

平時真係唔易食得到。

其他如燒雞中翼,燒豬腩肉,燒墨丸都係我每次去到必食的

2017-10-13
  • 燒雞皮