2018-12-07 1921 瀏覽
生日決定呢度同朋友慶祝 平時大家都鍾意食brunch, 所以一於決定星期日黎試吓。自助頭盤都多選擇 但生蠔唔新鮮 refill 得慢,有個pasta同egg station. 要求整嘅omelette 同意大利雲吞意外地出色,蛋非常滑,雲吞一啖一粒非常正。 Main course選擇要魚同雞,魚肉有少許過火 有點老 雞肉也非常一般。甜品方面選擇都唔算多 食到最後大部份甜品都食完冇Refill, 而且所有自助餐入面嘅菜式都無牌顯示係咩黎 所以有幾樣野都唔知自己食緊乜。。抵讚嘅就係侍應服務好 態度唔差 而且環境非常靚 180度海旁景色,不過呢一個價錢我覺得可以有更好的選擇🤔
生日