2018-07-08 194 瀏覽
老朋友生日👭特別一早訂定間餐廳和她慶祝,聽說呢間餐廳專門食蠔又有各款西餐和牛排,一於生日和她一起浪漫d食排🍽食蠔d! 😋❤️ 餐廳都坐滿人,好彩一早打了位,有卡位坐可以俾我們舒舒服服咁計傾❤️午市套餐都有很多款,加$12有埋甜品和餐飲,套餐亦包餐湯和麵包,假日呢個價錢真係都好抵食!👍🏻餐包連牛油野菌忌廉湯,蘑菇味好濃,我好喜歡!呢個雜菜湯好足料!雜菜好足!酸味剛好,亦不錯!美國石蠔現特價$10一隻,好抵!我們叫了半打食!好新鮮!亦保留些海水味😋❤️主菜叫了德國咸豬手配薯菜,咸豬手外脆內軟好入味,都好大隻!我朋友叫了美國牛柳跟薯菜,牛柳好入味!呢個薯菜是大大條的薯條,好特別,估唔到都很好食亦好有口感!😋甜品是法式焦糖燉蛋,不是太甜,啱我們!❤️朱古力心太軟好有濃濃的朱古力甜,亦不太甜,外面仍很脆,內裏的朱古力仍是熱熱的!😋呢餐我們食得很飽,很開心很回味!👭❤️

餐包連牛油

野菌忌廉湯,蘑菇味好濃,我好喜歡!

呢個雜菜湯好足料!雜菜好足!酸味剛好,亦不錯!

美國石蠔現特價$10一隻,好抵!我們叫了半打食!

好新鮮!亦保留些海水味😋❤️
主菜叫了德國咸豬手配薯菜,咸豬手外脆內軟好入味,都好大隻!

甜品是法式焦糖燉蛋,不是太甜,啱我們!❤️

呢餐我們食得很飽,很開心很回味!👭❤️
  • 朱古力心太軟
  • 意大利牛肝菌忌廉湯