其實係慶祝生日嘅晚飯, 梗係想搵間靚啲而食評OK嘅餐廳, 最好唔好咁多人,所以揀咗呢到因為訂咗位, 所以一去到就已經有得坐餐廳係長型, 唔係好多枱不過裝修得幾靚, 比較適合2 人嚟食咁啱佢地今個月有10週年PROMOTE, 凡係ORDER兩位SET, 就會送半打蠔同一枝ROSE個SET都好好豐富, 有STARTER - IBERICO HAM 同時日頭盤, 湯有蠔湯同龍蝦湯我就揀咗龍蝦, 好濃好好味呀MAIN COURSE 有4 款- 有PORK LOIN, ANGUS 肉眼, 羊架同龍蝦配鱈魚由於唔食羊, 只係揀咗肉眼同龍蝦兩樣都好好食呀, 特別係鱈魚,真係皮脆肉滑仲有甜品同咖啡茶, 基本上個SET係夠飽嘅, 只不過我地口痕, 嗌咗個蘑菇意粉, 呢個真係不得了, 好正不過價錢就偏高啲, 但都預咗囉

因為訂咗位, 所以一去到就已經有得坐

我就揀咗龍蝦, 好濃好好味呀

由於唔食羊, 只係揀咗肉眼同龍蝦

兩樣都好好食呀, 特別係鱈魚,真係皮脆肉滑

不過價錢就偏高啲, 但都預咗囉
生蠔
APPETIZER