2014-05-26 2846 瀏覽
同朋友嚟呢度食個lunch,真係唔錯。。環境實在太舒服。。不過無揸車嘅朋友仔就要注意啦。。因為呢度係無車直達架,book位食飯時,記住同佢講要book車,咁佢哋就會將電話轉接去哥爾夫球部,由佢哋直接book車,佢哋係會響機場T2度接嘅,千萬要記住book咗就要響指定時間上車,唔係嘅話就無車坐架啦。。食物方面,我覺得生蝦刺身同蝦餅最正。。生蝦刺身夠爽。。配料夠多。。一入口嘅口感簡直正爆。。蝦餅就因為本人極度喜愛,所以覺得好好味。。呢度有樣得意嘢,佢哋有個印度人駐場,係即製任何order嘅薄餅。。我哋梗系唔執輸嗌一份試吓啦。。熱辣辣送到我哋面前,點少少煉奶,好好味。。至於杯嘢飲就一般般。。下次嚟唔會再嗌。。不過呢度好值得嚟,因為環境舒適,無落雨出外面坐仲好,邊享受食物,邊享受美景。。實在一大樂事。。
同朋友嚟呢度食個lunch,真係唔錯。。環境實在太舒服。。
食物方面,我覺得生蝦刺身同蝦餅最正
。。生蝦刺身夠爽。。配料夠多。。一入口嘅口感簡直正爆
。。
至於杯嘢飲就一般般。。下次嚟唔會再嗌。。