2023-04-23 334 瀏覽
依家呢d天氣好好訓,訓到自然醒就約朋友出去食晏,唔想去太多人既地方,思來想去都係去大角咀,感覺上係無甘多人hahaha,諗完去邊又要諗食咩好,行哂成條街見有間burger店唔錯就決定入去食~.丹麥藍芝士漢堡 $77 (+22 配薯條/薯格/沙律及汽水)Burger入面有煙肉🥓,牛肉漢堡,蕃茄🍅,生菜🥬,紅洋蔥同主角藍芝士。麵包烘過微脆,牛肉漢堡juicy ,藍芝士 芝士味道濃郁配上煙肉有咸香味,鐘意食芝士我推薦食呢款!呢一款我配左薯格,薯格熱辣辣脆卜卜,好食.黃金海堡 $103 (+22 配薯條/薯格/沙律及汽水)Burger 入面有自家制墨魚蝦堡,生菜🥬,蕃茄🍅,再配上芥末蛋黃醬。墨魚蝦堡外表香脆炸粉唔會太厚食落彈牙,配埋芥末蛋黃醬好夾,但由於太厚一啖咬唔哂要分開食😂餐廳好貼心準備左手套方便食客,唔洗整污糟手。呢款就配左沙律,沙律菜新鮮而且份量十足,加上青瓜,粟米🌽,車厘茄好清新,唔鐘意食炸物既朋友可以揀沙律🥗.餐廳仲有好多款burger都好吸引,下次再試埋其他味(´▽`)

丹麥藍芝士漢堡 $77
(+22 配薯條/薯格/沙律及汽水)
呢一款我配左薯格,薯格熱辣辣脆卜卜,好食

黃金海堡 $103
(+22 配薯條/薯格/沙律及汽水)

• 丹麥藍芝士漢堡