2015-08-10 3839 瀏覽
無寫過食評,快人快語,入正題想左黎食好多年,上次黎撞岩裝修食唔到。終於今日試到佢咩料要排隊既地方我不嬲唔去既,所以5點半就到左,但係都有超過一半入座率,餐牌唔係太多選擇,專注我鍾意,印象Main Course無超過200蚊既,除非你加野。兩個人叫左火焰牛柳同肉眼扒各一,因為係鐵板上,叫左5成熟。紅白湯各一,湯中上,當然係以港式西餐廳既標準喇,餐包正常。主菜到,各兩大件,其中火焰牛柳會係你附近你見到既地方火焰俾你睇。兩份牛都好好,當然都係果句係以港式西餐廳黎講喇,成數都控制得幾好,牛柳肉味濃d,不過有d牛騷味,不喜勿點,肉眼好正,再強調,係有各兩大塊!呢個價錢呢個質數呢個份量如果各位知道香港有邊度夠佢黎既請一定要話我知,如果有人喜歡食x鳳、x鷹、x園既話請一定要黎試下,呢度會讓你最起碼知道扒最基本應該係點既。點餐前本來唸定飯後要整返個火焰雪山既,不過主菜份量真係好足,要留番下次喇,下次兩個人叫一客西冷夠喇,見隔離台食超大塊,果兩公婆一人叫左一客,我走果陣見佢地食到呆晒,都係一人食左半塊度。三百七十幾埋單,超值!已入選我最喜愛頭10間食肆。大家要幫襯晚市唔想排隊請早d黎,六點已經要等位,我
無寫過食評,快人快語,入正題

想左黎食好多年,上次黎撞岩裝修食唔到。終於今日試到佢咩料

三百七十幾埋單,超值!已入選我最喜愛頭10間食肆。

大家要幫襯晚市唔想排隊請早d黎,六點已經要等位,我走既時候未夠七點在場等位既已經有15人左右!
餐湯&餐包OK
肉眼扒