2020-06-21 1318 瀏覽
平時呢d大時大節都係食中餐, 今次破格一行9 大5細路食西餐!!! 好似包咗半間小店咁滯揀呢間都幾方便, 有兩個司機, d車泊門口, 超正. 搭巴士都好方便, 行返出英皇道就大把車搭~ 我地乜都叫d, 食到真係超飽~當然先叫佢既名物, 黑炭黑蒜蓉包, 真係好好食~ 黑蒜嘅甜味好香, 食完都覺得自己健康咗. 法式田螺都好好食~人多有呢樣好, 真係可以試好多唔同嘢~兩個pizza都好好食, 酥皮黑松露比薩批 &意大利辣肉腸比薩批, 好特別, 連d老人家都好鐘意食. 無骨雞脾好好食~ 大蝦同帶子堅大隻, 真係好大好大隻, 一上枱, 個個都嘩嘩聲 有d好鐘意個辣意粉, 我就超鐘意個黑蒜意粉, 超級好食~ 我地仲叫咗個牛扒同豬扒share, 嘩。。。。。 個豬真係不得了, 全枱激贊, 有d仲話未食過咁淋咁好食嘅豬扒, 總之呢餐真係不得了, 好正 個白酒焗鱸魚都好好食, 我唔係咁鐘意食魚都食到唔停口, 好好食~最後叫埋個tiramisu, 估佢唔好, 都好出色, 呢餐真係飽到飛起, 出唔到去再食甜品。。。。。 好食, 好飽~ 大時大節都可以食西餐架最後發現重點。。。。 佢menu話唔落味精
好似包咗半間小店咁滯

揀呢間都幾方便, 有兩個司機, d車泊門口, 超正

. 法式田螺都好好食~
人多有呢樣好, 真係可以試好多唔同嘢~

, 總之呢餐真係不得了, 好正

大時大節都可以食西餐架

最後發現重點。。。。 佢menu話唔落味精, 我八卦問d哥哥仔, 佢話佢地連雞粉都冇落。。。。 抵贊!!!
佢地都好好吖, 有禮貌, 會主動執枱, 要拎嘢都好快拎俾你, 都唔明點解有人話service差。。。。 可能佢真係唔好彩卦。。。。

白酒焗鱸魚
牛扒