2015-03-04 3875 瀏覽
男朋友正一為食貓,農曆新年食左咁多好嘢都唔夠,又再掛住"盛八"d蛋包飯,真係無佢符 ,反正仲有兩張團購卷月尾到期,就食左先講 !今次我地點左兩款嘢食加兩杯咖啡慢慢嘆 ……1.咖哩芝士比目魚焗蛋包飯 : 我地巧鐘意食咖哩蛋包飯㗎!差唔多試勻哂d咖哩款,唯獨是焗飯仲未試,姑且叫個來吃下先……嘩,香噴噴熱辣辣,巧大碟焗飯呀 !肉眼所見,有點兒乾爭爭,心諗: 唔知d飯會唔會巧鞋口呢?!用匙羹撈撈先,似乎d咖哩汁少左d喎 …… 有大大個温泉蛋呀 ,篤穿它先,撈埋d芝士,口水差d流埋出來呢!蛋飯夠軟熟,層次豐富,芝士味道濃郁,比目魚夠鬆脆,不過唔夠魚味,但整體好好食, 仲超飽肚添!2.焗芝士火腿地雞三文治 : 我倆既至愛 !一睇賣相,就知今次焗得比較燶,個人覺得口感更加脆口!可是男朋友就唔多buy嘞,三文治邊都唔食囉 !依舊既雞肉嫩滑,芝士rich得來帶絲,似厚批pizza, 饀料豐腴。3.Tiramisu咖啡 : 靚靚賣相,咖啡唔夠濃,味道過甜,無咩tiramisu,不過就最啱我呢d嗜甜之友!4.焦糖咖啡: 聽個名,以為呢杯更加甜,實際又搭得落喎,無之前個杯咁甜,咖啡味夠,
,反正仲有兩張團購卷月尾到期,就食左先講

今次我地點左兩款嘢食加兩杯咖啡慢慢嘆
焗芝士火腿地雞三文治
3.Tiramisu咖啡
Tiramisu咖啡
4.焦糖咖啡
: 聽個名,以為呢杯更加甜,實際又搭得落喎
,無之前個杯咁甜,咖啡味夠,唔錯!
焦糖咖啡
佐唔到個焗飯咁
,下次來必定再點呢

團購卷兩張再加5x蚊先稍為抵食,下次再等團購卷先來……
2015-03-01
用餐優惠
團購
咖哩芝士比目魚焗蛋包飯
焗芝士火腿地雞三文治
焦糖咖啡
  • 咖哩芝士比目魚焗蛋包飯,焗芝士火腿地雞三文治