2011-05-03 7 瀏覽
久唔久就要黎報到﹗最吸引到我黎的主要原因,除左時常可以「包場」之外,仲有佢一味燒牛舌真係無得頂;雖然油左少少,不過個味YIP得非常正,厚砌唔在講,仲有加上老闆的靚鹽黎燒,就係佢,一個月起碼要黎一兩次﹗除左牛舌之外,仲有雞翼,都係必叫項目,燒得好乾身,脆喔喔,食左咁多次都冇失手﹗次次都有叫的還有:燒牛柳粒,茄子,司華力腸,塞米,魷魚,冬菇,炒烏冬……等,完全OK;仲有,因為店子小,很多都是熟客了,基本上,我們只去過幾次,都可以跟老闆娘(佢話佢唔係)吹到幾句,同埋佢絕大部份都有求必應的,例如你話唔食烏冬改食公仔麵,個餐牌冇的,佢又走出街,買包公仔麵幫你整,呢D小店子的親切關係,相信很難在其他地方遇到了﹗

• 牛舌