2024-04-06 46 瀏覽
爸爸好鍾意食魚生, 佢成日都說媽媽去試下夏威夷碗飯, 今日我地終於去左灣仔試下⭐️Poke Go 菠蘿魚⭐️由於媽媽第1次試, 店員好好人介紹我地可以試咗佢嘅指定款式先. 餐廳用QR code落單, 有得揀全部都係飯/全部都係菜/半飯半菜, 今次我地都係叫左全部都係飯. 連醬都可以DIY份量, 不過我地第一次試所以都係揀咗正常份量.媽媽之選 - SHOYU AHH吞拿魚+壽司飯+芝麻海帶+和式青蔥+紫洋蔥+鰹魚醬油+芝麻+木魚絲爸爸之選 – ONANA三文魚+壽司飯+櫻桃番茄+溫室青瓜+甜粟米+蜜糖芥未醬+芝麻+果仁我地覺得2個都好好味, 對於第1次試夏威夷碗飯嘅媽媽黎講都好易接受, 比起日本菜嘅魚生飯有更多嘅層次, 口感好豐富. 如果下次再食, 想試下自選配搭🫶🏻 另外, 都想推介下佢哋個菠蘿汁🍍媽媽好鍾意呀, 連放係杯邊個塊菠蘿都可以食架👍🏻 有興趣可以留意埋夏威夷碗飯組合同Happy Hour優惠🫶🏻Poke Go 菠蘿魚 (灣仔店)📍G/F, 5-7 Swatow Street, Wan Chai📍灣仔汕頭街5-7號地舖

媽媽之選 - SHOYU AHH

爸爸之選 – ONANA

Poke Go 菠蘿魚 (灣仔店)
📍灣仔汕頭街5-7號地舖