2K
又做最討厭既珠寶展,山長水遠、由朝企到晚之餘,仲無啖好食!會展飯由開場到依家出晒名又貴又難食!一眾同事一致通過要食好啲,三少爺提議平靚正燒味飯,無問題!我叫家齊順路行去買,哈哈。灣仔會展新翼急步走黎都要十五分鐘,好采家齊由紅磡過黎會經過啫,多謝家齊長途跋涉買外賣。嘩,見到張相人山人海,唔洗錢咩?燒鵝髀叉燒飯加咸蛋,叉燒味道有點偏咸,不過質感夠腍有咬口,還可以。價錢真係抵到爛呀 ﹗三個雙併燒味飯,油雞髀飯、燒鵝髀飯及雙髀飯總共都只係百幾蚊,灣仔銅鑼灣區超值啦!燒鵝髀切雞髀飯加咸蛋,雙髀飯六十幾蚊平到您唔信!切雞髀嫩滑多汁,薄薄雞皮唔肥且彈,質數都唔錯喎。鵝髀肉質幼細味香濃,滑溜溜,皮香肉嫩高品質。不過始終紅磡君旺燒臘高幾班,當然價錢都較高啦 ﹗做左幾日既展覽,第一日整個飯盒清晒乍,前幾日食驚嚇會展出品。香港珠寶展做左十年喇,今次係最好食、最豪華、最抵食既一餐喇 ﹗我唔食蔥架,咁大堆蔥有排揀又搞到啲飯油淋淋,由細到大都好怕。好采豉油香甜,蓋過草青味啫撈埋咸蛋無得頂呀。

燒鵝髀叉燒飯加咸蛋
燒鵝髀切雞髀飯加咸蛋
2014-09-25
5 分鐘 (外賣自取)
燒鵝髀叉燒飯加咸蛋
燒鵝髀切雞髀飯加咸蛋