啱啱去咗郎食日本菜,真係一個字 - 正!首先,三文魚生魚片真係好滑,一入口即化,鮮味直沖頂盅,完全唔需要太多醬油就已經係滿分味道。話咁快,帶子同蝦都有得比,超級鮮甜,嗌住海嘅味道,當真係咬落去彈牙得嚟唔會索,夠晒彈性。轉吓口味,啲炸物選項都唔遜色。炸蝦同炸軟骨,外皮炸到微微金黃,一啖咬落去鮮香四溢,軟骨更加係脆口得黎帶點嚼勁,咬落真係停唔到口。份量方面都幾滿足,食到自己話「啊,撐」嗰陣先算數!提提你,佢哋每月都有期間限定款式,你唔試真係會後悔嘅。環境方面整潔又舒適,啱晒同三五知己夾埋一齊嗌啖好嘅。總之,郎要我話幾好,真係無得輸!服務態度啱啱好,賣相啱眼又啱口,下次仲想再去一轉!下次想試佢嘅新款式,期待住呢場口福旅程嘅下一站!👍🍴💖