喺這家店食到的扒乳豬真係叫人驚嘆三聲WOW!肉質超嫩多汁,啖啖肉嘅感覺正!表皮炸到脆口得嚟唔覺得油膩,甜醬汁的加入令口味更加完美。😋至於海膽多士,每一啖都係那種海鮮味十足、鮮美得令人停唔到口!海膽質感細膩得黎,香滑得嚟帶有自然嘅甜味,太正了!🧡薯仔西班牙香腸炸彈仔,外層炸得脆口,入面嘅薯仔同腸粉嘅黏咗一齊,一啖一個,咸香美味,簡直就係tapas嘅典範。🥔有咁油潤嘅菜式當然都需要啲清新嘅嚟平衡下啦,烤椰花菜配上薯泥同火腿,健康又美味,軟綿綿嘅口感與鹹香嘅火腿同椰花菜嘅香口,配搭得好有層次。🌱食甜品,檸檬百里香雪葩真係一試難忘!清新嘅檸檬味道加上香草嘅百里香,味道層次豐富,愛唔愛全看個人,不過我就覺得超級好味!🍋至於桑格利亞,如果鍾意酒味重一點,紅色果陣就啱晒;想要啲水果嘅甜味,白色嗰款絕對唔會失望。🍷總括來講,今次嘅街頭西班牙美食之旅真係令人意猶未盡,每一道菜都充滿驚喜,一定要再黎!