2016-07-07 1634 瀏覽
呢日farewell一個公司同事, 所以去食好啲! 喺附近試咗呢間午市70分鐘燒肉放題! 好奇怪, 上黎OR見到啲人啲相, 呢間嘅燒板係圓形嘅, 但我哋去嘅當日, 佢已經係長方形打斜鐵板, 感覺新穎咗, 因為我之前去食過另一間都係用斜板! 而且見好多食評好似麻麻, 但我又覺得OK!  可能因為食晏嘅關係, 要求唔太高, 但$88燒肉放題, 其實都算唔錯了, 雖然確實有啲肉係唔太好食! 去到只有一張枱2個學生喺度食, 我哋5個就坐卡位! 我今次冇影到相, 只有一張單據嘅相! 薄切五花肉應該係最好食嘅, 五花腩都唔錯, 夠爽口! 鐵板旁嘅粟米芝士蛋我哋都encore咗一次, 只係略嫌芝士唔夠多, 所以味道唔重。千祈唔好叫厚切牛, 因為真心麻麻! 服務都唔錯, 係可能比較少waiters, 要等到見到人先可以叫嘢, 但一叫都好快有反應!
2016-06-24