2022-07-17 399 瀏覽
週末早上,朋友提議由中環行上太平山頂,當做運動。咁做運動之前,一定要有足夠嘅體力,所以我哋相約食完早餐先再出發。朋友揀咗去士丹利街嘅呢間木係小coffee shop。店舖雖然細細,但係店員親切有禮貌,令人感覺溫暖又放鬆。🍳All Day Breakfast ($118) 分量十足,食物擺盆看得出有花心思。我特別鍾意大啡菇,鮮甜多汁。🥪Roasted Beef Panini ($62) 麵包烘得香脆,芥末跟烤牛肉片味道配合得宜。☕️Flat White ($40) 咖啡香醇,唔會苦澀,比一般連鎖咖啡店更有特色。食完一個豐富嘅早餐之後,我哋就充滿力量咁出發啦!💪🏼

食完一個豐富嘅早餐之後,我哋就充滿力量咁出發啦!💪🏼
All  Day  Breakfast  &  Roasted  Beef  Panini
Flat  White
Flat  White