本身已經係家後嘅超級fans,喺我心目中係全香港最好食嘅餃子❤️‍🔥知道佢最近開分店即刻衝過去試吓!去到鋪面同以前好唔同,新店行文青風格,仲賣埋咖啡,啱晒平時喺度chill一chill。嗰日仲見到有藝人嚟買外賣😍朋友第一次嚟食,所以我叫佢咩都試吓。灼餃子我哋揀咗韭菜豬肉餃、菠菜豬肉餃。至於煎餃子我哋就揀咗小籠包豬肉餃、雲耳椰菜豬肉餃。餃子一如既往地多汁多料爆好食,我就最鍾意煎小籠包豬肉餃,真係好似食緊一個小籠包咁樣,超級Juicy。點埋喼汁就真係可以一個人食20件。灼餃子個湯底係精粹,嗰日係螺頭燉野生菌,超級入味,我同朋友完全將佢飲晒,無得頂。另外仲叫咗個沙薑雞中翼、日式住家飯糰,當然唔少得最出名嘅開心果芝士蛋糕!好彩我哋去到仲有貨,強烈勸喻大家一定要早啲去😆飯糰同出邊食嗰啲好唔同,相對上健康,同埋有好多料。至於芝士蛋糕真係用好食都唔足夠形容,一入口就好似溶咗咁樣,質地好似Movie,食極都唔停,好想買晒成底返去😭