2016-03-21 1906 瀏覽
一年先到一兩次既自己,講唔上係熟客,但對敝店既善行早已知悉,呢度唔多講。間野好地踎,一係唔好入黎,入得黎就唔好投訴,我呢d為左食野通山跑既人,當然冇問題。涼瓜排骨飯唔算好大碟,但正常食量一定夠飽,涼瓜切細條入口夠甘我鍾意,排骨調味正常亦冇鬆肉粉攻擊過既痕跡,芡汁唔會杰過龍可以gel頭,而食平飯自己最驚既糊仔飯都冇出現,米粒分明。奶茶冇期望所以冇失望,至少唔係難飲個隻。後加既燒賣只賣十三大洋,粒粒飽滿,如果你食慣左街邊既十蚊幾粒既橡膠燒賣,強烈建議俾多三雞試下呢度,見識下真正燒賣既威力。不過抵還抵,個人口味覺得調味甜左d,咁我話晒都係客,彈兩句都得卦。一個涼瓜排骨飯加飲品先三十大元,叫埋燒賣都係四十有三,味道重係冇問題,抵到難以相信。俾人加租加到打算收皮,好心人合理租金幫忙,一刻個腦諗到絕處逢生四個字。冇舊業主既加租,唔會有今日既平租兼大左既新舖,天無絕人之路,好心有好報。新舖係正對面,四月頭先交舖,應該冇咁快有得食,有心人可留意下傳媒消息。
奶茶冇期望所以冇失望,至少唔係難飲個隻。
  • 自己去食下就知