2016-06-27 388 瀏覽
夜晚十點幾十一點,好多舖頭都已經收哂想食日本野食放題又過大時段,所以就黎左呢度喇 隻帆立貝好大隻,咬落好爽,唔會話燒到過老縮哂韌哂啲松露好多,咬落啖啖都有松露味,食完個口都仲有陣松露味,可以話係齒夾留香 個羊架真係要俾個讚佢!好細心咁切開左一件件,平日食羊架一大舊咁俾落黎,如毛飲血咁,今次終於都可以斯斯文文咁食!個羊燒完出黎本身就已經好多味,所以我冇點到佢俾我果啲醬啲羊肉好鮮嫩,而且仲好多肉汁添阿 個雞軟骨好似比起平時食果啲更大粒,食落口'索索'聲,好有口感雖然係炸物,但係佢一啲都唔油,食完又唔會覺得好熱氣 食炸雞最緊要就係個皮!啲芝麻雞翼個皮好脆,而且一啲都唔厚粉。食到中間隻雞翼都依然係好有味,唔會食到中間冇哂味 呢個和味牛肉飯造得好有心思,佢用嘅係珍珠米食落口粒粒分明,最重要係個汁,個汁好香濃,而且有小小甜甜地好特別,食完會想再食多次 總括黎講呢度嘅食物都好夠味,而炸物一啲都唔油,值得大家一試
黑松露牛油凡立貝
隻帆立貝好大隻,咬落好爽,唔會話燒到過老縮哂韌哂
燒羊架
個羊燒完出黎本身就已經好多味,所以我冇點到佢俾我果啲醬
啲羊肉好鮮嫩,而且仲好多肉汁添阿
炸雞軟骨
雖然係炸物,但係佢一啲都唔油,食完又唔會覺得好熱氣
芝麻雞翼
炸雞最緊要就係個皮!啲芝麻雞翼個皮好脆,而且一啲都唔厚粉。
食到中間隻雞翼都依然係好有味,唔會食到中間冇哂味
和味牛肉飯
呢個和味牛肉飯造得好有心思,佢用嘅係珍珠米

總括黎講呢度嘅食物都好夠味,而炸物一啲都唔油,值得大家一試
燒牛舌
黑松露牛油凡立貝