2018-08-10 1749 瀏覽
同友人去完街 夜媽媽有啲肚餓, 記起呢附近有間飯店有點心食, 咁就去食番個宵夜先, 如果講究裝修埸面及衞生嘅朋友呢度就未必適合, 入到去大部份既客人都係上咗年紀既男人又或者夜更嘅司機大佬為多, 唔使理咁多 都係坐低食嘢啫入嚟嘅時候喺門口見到 有即拉腸粉, 夜媽媽竟然仲有即拉腸粉 當然要捧吓場啦大约十分鐘左右就送上, 食落 真係同啲整定既腸粉又唔同, 腸粉皮幾滑幾薄, D叉燒唔會有雪藏味, 加埋D甜豉油 都真係幾好食另外叫咗碟鳳爪, 送上嘅時候先知道原來係黑椒鳳爪, 我就比較鍾意普通既醬汁鳳爪, 因為畀啲黑椒味蓋過咗原有嘅味道, 底下有幾粒豆腐卜索咗啲油本來係好,但本身嘅醬汁唔多 反而覺得有啲乾身咗另外目測其他嘅點心賣相只係一般般, 反而我見到其他人食嗰啲炒粉麵及小菜賣相又唔係差喎, 下次可以再嚟試下

入嚟嘅時候喺門口見到
有即拉腸粉, 夜媽媽竟然仲有即拉腸粉 當然要捧吓場啦

2018-08-09
$50 (宵夜)