2019-07-05 820 瀏覽
睇演唱會,最方便又多野食,就緊係去尖東噴水🐳池果邊搵食啦!唔使返工既我,當然負責去搵地方食,左行加行,唔想食茶餐廳,又唔想等位食壽司🍣,咁就比我搵到呢間拉麵又有位,就入去諗住拎定位啦!4位唔斯該,噢.......點知,原來要齊人先入得,出返去門口坐住等,等緊果陣,靚姐比定紙我睇下有乜食,原來係好似車仔麵咁,自己選左個底之後可以加餸,湯底要咩,麵要唔要淋d咁。好在隊友門都快到步,入去坐低,✔️完就落order,我叫左個海膽拉麵🍜,冇加餸,其實本身都有2塊豚肉+海膽。都唔使加都夠食。第一次試呢個組合,都幾好食,但個湯底就濃味左少少,食完會口喝。有水提供,可以唔使叫飲品,不過都叫左樽富士山水既果汁,唔太特別。個樽幾靚咁。食完之後,好快就執哂d碗,想提你唔好坐咁耐喇🤣。明既明既,地方細細,食完都係拿拿聲走啦!唔好阻人做生意。所以大家想舒舒服服坐耐d就要諗諗喇!